افزایش سه ‌برابری پخت نان در جشنواره تابستانی کیش

به گزارش راز توسعه به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در شهریورماه امسال با توجه به افزایش ورود گردشگران، پخت و عرضه نان در نانوایی‌ها و شیرینی پزی های جزیره حدود سه برابر شد.

این افزایش مصرف، همزمان با آغاز جشنواره تابستانی از ۲۰ مرداد و ورود گسترده گردشگران رقم خورد و تا پایان شهریور ادامه داشت.

برای تأمین این نیاز، با هماهنگی استان سهمیه آرد فوق‌العاده به جزیره کیش اختصاص یافت تا نانوایی‌ها و هتل‌ها  پاسخگوی تقاضای گردشگران در ایام اوج سفر باشند.

همچنین

رویکرد بانک صادرات ایران تقویت امید، بالندگی و توانمندسازی جوانان کشور است

به گزارش راز توسعه به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، سیفی با اشاره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *